Background Patterns

Aktiviteter!julhandlaiblekinge

2014

Under 2014 är projektet arbetat mycket med att öka lojaliteten för lokal handel. Vi har diskuterat och genomgått ett flertal inspirerande möten, seminarier och andra träffar där vi hat tagit del av trender och forskning för handeln i Sverige både ur ett nationellt och lokalt perspektiv.

Ett flertal aktiviteter har skett kring handeln i de fyra städer och nu närmast står gemensam marknadsföring på agendan.

Tack för att ni väljer att handla lokalt i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn & Sölvesborg

handlaMedHjartat-handlaLokalt

2013

vinnarslide-webben

 

 

Det blev Gerdie Ohlsson-Ekstrand i Sölvesborg som vann en Renault Twizy den 12 oktober under den regionala finalen av Vinn bilen. Bland 4 tävlande slogans var Gerdies den bästa.
De andra vinnarkandidaterna från Karlskrona, Karlshamn och Ronneby som inte vann gick inte därifrån lottlösa. De vann en kryssning på Stena Line och en gratis provkörningshelg från Ahlberg bil.
I samarbete med Ahlberg bil arrangerade handelsföreningarna i Karlshamn, Ronneby, Sölvesborg och Karlskrona detta jippo för att uppmärksamma vikten av att stötta den lokala handeln.

Dessutom lottades en mängd lokala priser ut till publiken på plats.

—————————-

Tävlingsreglerna var:

[1] Tävlingen pågår från 31/8 till den 30/9, 2013.
[2] Handla för 500kr och få en lott. Max 5 lotter per köptillfälle. Gäller i butiker som är medlemmar i handelsföreningarna i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn & Sölvesborg. Särskilda regler gäller för matbutiker. Se handlaiblekinge.se
[3] Lotten är giltig om namn och telefonnummer är lämnat på butikens lott-del.
[4] Lott skall tas med till finalen.
[5] Den 12 oktober är finalen. Då dras en vinnarkandidat i varje stad i ett över länet direktsänt programinslag. Man måste vara på plats för att ha en chans att bli dragen som vinnarkandidat.
[6] Vinnarkandidaterna skall på begränsad tid prestera en slogan på plats efter direktsända instruktioner. En jury avgör vinnande slogan.
[7] Vinsten deklareras som inkomst. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer om vinstskatt på skatteverket.se
[8] Om minderårig vunnit tillämpas vid vinsten gällande skatteregler. Se skatteverket.se
[9] Lotterna finns i minst 240.000 ex jämt fördelat mellan Karlskrona, Ronneby, Karlshamn och Sölvesborg